|
Atlaist saemu....Atlaist saemu
| |
qwert | Datums: Svētdiena, 2009-01-18, 0:47 AM | Ziņojums # 1 |
Ierindnieks
Grupa: Users
Ziņojumu skaits: 19
Statuss: Offline
| kurš tad nu bija? kādi iespaidi un viedokļi par notikušo.
|
|
| |
zxcvbnm | Datums: Svētdiena, 2009-01-18, 0:48 AM | Ziņojums # 2 |
Ierindnieks
Ziņojumu skaits: 10
| es tik pa televizoru skatiijos tieshi chalits runaa un fona vienam chalim ar kiegeli pa seju un logus izsita mentu mashinam utt
Ziņojumu laboja zxcvbnm - Svētdiena, 2009-01-18, 0:49 AM |
|
| | |
Electro | Datums: Svētdiena, 2009-01-18, 0:52 AM | Ziņojums # 4 |
 Ierindnieks
Ziņojumu skaits: 6
| pilnigi idioti,kauns par to!pidaru bars iet un demole vecrigu,bet pats labakais pa LB veikalu..skrien ara parlaime ka dabujusi dziru
|
|
| |
JuKe | Datums: Svētdiena, 2009-01-18, 0:53 AM | Ziņojums # 5 |
 Ierindnieks
Ziņojumu skaits: 4
| Ir jau tāds joks: Protestētāji ieņēmuši Latvijas Balzāma veikalu.... Un joprojām nespēj nodefinēt savas prasības Pats klātienē nebiju Varu pateikt to kas tur demolē to dara vienkārši sava prieka pēc, jo ko gan saeimai izdarīs tie izsistie logi un notraipītās sienas. Vienkārši kaut kādi lohi apdzērušies vēl LB veikalu apzog tad viss skaidrs. Žēl gan ka ūdenslielgabalu neizmantoja, bet tad ciestu arī nevainīgi cilvēki un bija jau arī mīnus grādi. Mentu mašīnas arī sadauza, apgāž busiņu pakratot kādi padsmit cilvēki apgāza pēc tam kādi pieci menti kā sūdu atgāza to busiņu atpakaļ. Vēl pa Tv redzēju kā to vienu policijas džipam līdzīgo mašīnu gribēja apgāzt bet neizdevās toties viens urla kuram bija tik pretīga seja jebal neglītākais purns ko biju redzējis uzkāpa uz tās mentu mašīnas un sasita stiklu un kapotu laikam ielocīja, bet tad vīri ar vairogiem un stekiem bija viņam klāt un iekaustīja nogāza gar zemi un saslēdza roku dzelžos, labākais ka izskatījas ka tas urla sāka raudāt kad bija nogāzts gar zemi. Redzēju vēl citus kurus veda prom un tiem jau sejas bija savilktas tūlīt uz raudāšanu, kkādi lohi bljed baigie varoņi bet kad savāc viņus tad nekas par semušku pabirām labāki viņi nav. P.S Marco tev nereāli milzīgs plus par bildi un piebilde vispār nospārda
[img]http://spray.do.am/2.gif[/img] [img]http://spray.do.am/gdpit_com_55377761_926.gif[/img]
|
|
| |
Sprait | Datums: Svētdiena, 2009-01-18, 0:54 AM | Ziņojums # 6 |
Ierindnieks
Ziņojumu skaits: 3
| baigie varoņi tik te raksta. vīri bija tur. vai nu policijas rindās vai arī pret pastāvošo iekārtu. neiet runa par deģenerātiem (vienalga krievi, latvieši vai arābi) - tikai retajam bija drosme (vai varbūt tikai stulbums) izsist logus saeimas ēkai un veikt aktīvu protest-darbību. ar protesta akciju nepietika, tad varbūt šis grautiņš parādīs, ka tautai tomēr nav vienalga. lielākā daļa tur ārdījās dēļ grādiem galvā vai veselā saprāta trūkuma vadīti, BET bija arī cilvēki, kas to darīja idejas vārdā. cieņa tiem. žēl tikai, ka savācās 10'000 cilvēku, jo tas ir gaužām maz. ja būtu ieradušies visi mājās sēdētāji, tad iespējams situācija nebūtu aizgājusi līdz šādam haosam. es saprotu, ka lielākajai daļai ir darīšanas, bet par šo akciju tika paziņots jau laikus un tie kas gribēja, tie ieradās.
|
|
| |
Edmunts | Datums: Svētdiena, 2009-01-18, 0:55 AM | Ziņojums # 7 |
Ierindnieks
| es uzskatu, ka tas grautinjsh bija pilniigs debiilisms, normaali domaajosh cilveeks nekad nemestu akmenjus pa logiem, nelaustos pa saeimas durviim iekshaa utt...es domaaju, tur kaadi 90% no grautinjaa iesaistiitajiem, neko nerubiija no politikas, vnk uzskatiija sho pasaakumu kaa baigo prikolu. un kronis visam, ka aplaupa Rigas Balzamu, tas vnk pieraada to, ka tur piedaliijaas tikai kkaadi debiili alkaani... Pievienots (2009-01-18, 0:55 Am) --------------------------------------------- Ja būtu bijuši vēl vairāk cilvēku būtu bijis vēl lielāks haoss un tad vispār tagad noteikti vēl nekas nebūtu beidzies. Un cilvēkos mest bruģa gabalus kuri ir tādi paši cilvēki kā mēs, tam vispār sakars nekāds ar saeimu nav, galvenais ir kko saplēst izdemolēt un kādam nodarīt pāri. Un dzirdēju ka bijušas arī degmaisījuma pudeles kas nozīmē ka tam jau kāds bija sagatavojies un bruģi jau arī tāpat neizplēsīsi. Visi vecie prātīgie cilvēki visu ar plakātiem saucieniem kārtīgi izdarīja, bet jaunieši kuri apdzērušies gribēja tikai kko izdemolēt un viņiem nekāds mērķis tur nebija gribēja tikai paārdīties. Un izskatījās jau ka mentiem pašiem bija bail, bet viņi jau arī ir tikai cilvēki viņiem tik daudz nemaksā lai ietu riskēt ar savu dzīvību.
|
|
| |
BamBuka | Datums: Svētdiena, 2009-01-18, 0:57 AM | Ziņojums # 8 |
Ierindnieks
| latviešu tauta jau pieradusi tā mierīgi un korekti visu darīt - tas, savā būtībā, ir labi. diemžēl, nekauņas pie varas to nenovērtē. tad nu mums tagad arī ir bijis grautiņš kā francijā un citās valstīs, kur notiek daudz trakākas sacelšanās par daudz mazsvarīgākiem sūdiem. agrāk vai vēlāk jau kkas tāds tāpat notiktu - cik tad ilgi cilvēki turēs sevi grožos. nu mums palīgā nāca bariem gopņiku un pohujistu, bet nu jāatzīst, ka tomēr kkāds efekts no viņiem būs. dzīvosim redzēsim - cerams visi būs guvuši mācību no notikušā. par policiju tiešām žēl, piekrītu - lai gan tagad dzirdu daudzu draugu sūdzības, ka tikuši piekauti bez iemesla. grūti šādā pūlī ko šķirot - esmu pārliecināts ka ne viens vien akmens trāpīja pa policiju netīšām. atzīstu, ka vairākums tomēr bija nagļakā mesti. paldies Dievam, ka vīrs, kurš stāvēja bez ķiveres pie saeimas durvīm, vēl ir dzīvs.
SprAy#-Clan- [size=18]Rullee![/size]
|
|
| |
NJA | Datums: Svētdiena, 2009-01-18, 0:58 AM | Ziņojums # 9 |
 Ierindnieks
Ziņojumu skaits: 9
| sry par double postu bet , es domāju kad tie policisti nebija pieredzējuši šajās situācijās , bet lieta tāda kad izskatiijaas kad vinji nemaak tautu baidiit es esmu skatiijies yuutuubaa citu valstu grautinjus un kaa policija riikojas , iet virsuu cilveekiem ar shtokiem sit pa vairogu bljauj utt.. bet es atkal domaaju krievelji vareja izcelties . un par to visu policistu sasaukšanu , manupraat vinji piespieda atnaakt ja nee tad atlaidiis vinjus , vnk tas ir mans viedoklis es nezinu ko citi , bet par to graušanu , demolēšanu es uzskatu par viduveeju ,jo itkaa tas bija vajadziigs , bet tajaa laikaa tie pashi krievelji visu uzsaaka , mašīnu gāšanu utt. tākā es jūtos pozitīvi kad vismaz kautkas ir izdariits ! sorry par nesakariigumu bet ceru kad mani sapratiisiet Back to top
[img]http://i107.photobucket.com/albums/m309/Ninja019/NJA_jama.gif[/img]
|
|
| |
skipz | Datums: Svētdiena, 2009-01-18, 1:01 AM | Ziņojums # 10 |
 Ierindnieks
Ziņojumu skaits: 1
| te var diskuteet un uzdrukaat pat eseju par sho visaptverosho teemu un taa mosh arii vajadzeetu iissaak sakot taatad pats biju pasaakumaa no saakuma , kad viss notika peec standarta lv peleekaas tautas principa - kaads parunaa , kopaa pabljaujam , paklausamies galjimu kori vai solistu , pabjaujam atkal , iedzeram shnjabi - peec principa vajadzeeja padirsinaat mentus un izkliist pa maajaam as usual. a rekaa shitaa diena ieziimeejaas ar jaunu paveersienu standarta latvieshu sanaakshaanaa un paraudaashanaa. domaaju , ka tam pie vainas lielaaks cilveeku skaits , kaa arii vairaak alkohola , bet visam pa virsu nokaiteetaa situaacija valsts ekonomikaa un vispaareeji. jau saakumaa esot shajaa pasaakumaa secinaaju , ka tomeer traki nozheelojami tas daljeeji ir , jo sranaas partijas to izmantoja lielaakoties kaa paredzamo veeleshanu kampanju iesaakshanu. jo bljat , ieejot doma laukumaa , nevareeja nepamaniit SASKANJAS CENTRA milzu plakaatus un karogus (protams , ABAAS VALSTS valodaas) , kurus tureeja rupji runaajot bomzhi , kuriem par to ieprieksh tika samaksaats. pilniigi slikti palika no shitaas bezauniibas (kaut gan pashssaprotamas) , taa vien niezeeja rokas aizdzedzinaat tos suudus. tad nu saprasdams , ka neko vairs pazaudeejis neesmu tur , noklausiijies paaris runas , kuras ar laiku arvien mazaak intereseeja puuli , jo bija jaapieveershas savstarpeejiem konfliktiem un shnjabja dzershanai , aiztinos nahuj no vecriigas. atgriezdamies maajaas un iesleegdams tv secinaaju , ka mani paregjojumi piepildiijushies un visu ieprieksheejo faktoru deelj saacies action , kaa saciit. reaali jaa , ir nozheelojami vainot urlas/krievus kaa vienmeer , bet shoreiz tam ir diezgan laba argumentaacija - pullju priekshaa visur groziijaas tie idioti , lielaakoties ar meerkji tikt tv un izpaust savas alkohola ietekmeetaas veelmes pademoleet mazliet visu. nenoliedzu , ka tajaa demoleetaaju baraa mazliet mazaak kaa puse bija cilveeki , kas to dariija ideologjijas deelj , cienja vinjiem par to , pievienojos skipam. a stulbiem bara sekotaajiem huj v rot lielaakoties varu noveeleet , bet daljeeji bez taas sabiedribas daljas iespeejams nekaartiibas buutu daaaaudz mazaakas. anyway , kopsavilkumaa secinam , ka cerams valsts vara guus maaciibu , ka tomeer vinji ir TAUTAS KALPI nevis izriikotaaji . nepietiks ar vienu shaadu zhestu no tautas , jaaseko naakamajam punkts
Ja palīdzi tad ej dirs* :D:D:D:D:D
|
|
| | |
zIGIS | Datums: Svētdiena, 2009-01-18, 1:10 AM | Ziņojums # 12 |
 Ierindnieks
| jau vakar gribeeju ievietot sho komentaaru, bet shis veel nebija ievietots internetaa. spiezzam uz 14 janvaaris un klausamies. shodien tam bija turpinajums, bet riitdien vareesiet noklausiities, jo ievieto tikai naakoshaa dienaa. http://www.radioswh.lv/swh/arhivs.php?id=371&arhivs=kleksis
|
|
| |
unTeD | Datums: Svētdiena, 2009-01-18, 1:13 AM | Ziņojums # 13 |
 Ierindnieks
Ziņojumu skaits: 4
| Mans subjektīvais viedoklis: Protams, ja nu kāds grib to var apstrīdēt, bet es neņemšu vērā Lai, gan nebiju un nepiedalijos, šajā, pasākumā, vai grautiņā, vai nu kā to vēl var nosaukt, varu pateikt savu viedokli par visu kas notika vecrīgā. Pirmkārt es uzskatu, ka tas bija galīgi neavjadzīgs, un truls pasākums, jo tāpat nekas no tā nemainīsies! Ķip kā, saka jā mēs parādijām ka, tautai arī ir spēks u.t.t, bet īstenībā mēs nepierādijām neko, tikai to, kādi barbari šeit dzīvo + tam vēl zagļi! Kā jau teicu nekas no tā visa nemainīsies! Vai varbūt kādam ir ideja, kad rīkojot tādus pasākumus, valsts kalpi, mums palielinās algas, vai firmas kurās mēs strādājam, un mūs atlaida jo valstī ir krīze, un tamdēl, ka deputāti un ministri iebāž piķi sev kabatā, pieņems mūs atpakaļ darbā... Dream On.... Arī varu vēl pateikt, ja kāds no mums būtu viņu(deputātu, vai ministru) vietās, tāpatās pizģītu, un mēģinātu pēc iespējas vairāk iebāzt sev kabatās! Un par tiesībam atlaist Saeimu, vispār smiekli parauj, nu atlaidīs šito, tādi paši pediņi vietā atnāks, nekas labāks jau nebūs! Pēc tam ko? Atkal Grautiņš?... Pievienots (2009-01-18, 1:13 Am) ---------------------------------------------
Quote (unTeD) Ai.. Ai.. ai wtf? shitik daudzrakstiit ir stundas darbs.. Un juus taa rxtat itka citur nebuutu kur rakstiit :D Bļa teck iedomajies,,tu vel nestrada. citi stradaa bet tas godmanis palielinaja kriiziun daudziem nau darba. ! Buutu darba viis notiktos.. Un teck tu jau arii daudz raxtiiji :D:D :D
unTeD. Ev wtf?
|
|
| |
cole | Datums: Svētdiena, 2009-01-18, 1:17 AM | Ziņojums # 14 |
 Ierindnieks
Ziņojumu skaits: 2
| esmu viens no tiem, kas zvanīja un aicinu arī jums izteikt savu viedokli nākošajā aptaujā. KAS NOTIEK LATVIJĀ ir pietiekami prestižs un cienījams raidījums, lai atspoguļotu tautas nostāju pret notiekošo valstī. urlas un padibenes jau neskatās ltv1, bet tomēr balsu skaits ir ievērojams - tātad to reāli grib cilvēki.
|
|
| |
MpT | Datums: Svētdiena, 2009-01-18, 3:45 PM | Ziņojums # 15 |
 Ierindnieks
Ziņojumu skaits: 2
| Zajibis,atlaist saemu
|
|
| |